Ons multidisciplinair team werkt steeds met kennis en kunde aan uw nieuwe website

Wij hanteren democratische prijzen en garanderen door onze efficiënte aanpak 100% tevredenheid. Wij zijn EXPERT voor de KMO en zelfstandigen. Wij bekommeren ons over uw e-marketing, omdat we u echt begrijpen. Reeds meer dan 15 jaar maken we vele klanten gelukkig: heel  wat ondernemers hebben dankzij hun vertrouwen in onze  aanpak de website  die ze wensen.

Anno 2019 raadpleegt al meer dan 85% van de gebruikers regelmatig websites via een MOBIEL toestel! Daarom moet een website vandaag RESPONSIVE zijn, zodat iedereen hem overal kan raadplegen. 

Internet strategie

Het creëren van een MOBINET website begint bij het uitwerken van uw internet strategie.  Wij brengen uw doelpubliek in kaart, vergezeld van een optimale benaderingswijze. 

Copywriting

Het belangrijkste criterium voor een goede website is een degelijke inhoud. Deze begint  met een goede tekst. Onze ervaren copywriters schrijven in uw plaats sterke teksten die echt beklijven en bijblijven.

Domeinnaam en hosting

Naam en adres zijn belangrijk wanneer u een indruk wilt nalaten. Ook online gelden deze criteria en ze zijn belangrijker dan ooit. Bij een professionele website hoort uiteraard een eigen domeinnaam.

E-mail

Bij een professionele website hoort uiteraard ook een verwant e-mailadres. Uw e-mailadres(sen) worden in samenspraak met u aangemaakt. MOBINET beheert uw e-mailadres(sen), volgens  uw wensen.

Internet strategie

Een website is vandaag meer dan een voorstelling van uw merk of bedrijf: het is een belangrijk, dynamisch onderdeel van uw onderneming, en verdient de aandacht en expertise van een professional.

Het doel van een moderne website is om zo veel mogelijk geïnteresseerde bezoekers aan te trekken, en die bezoekers om te zetten in klanten. Hier zit een ware wetenschap achter: een combinatie van technische kennis en marketing die leidt tot doeltreffende en zelfs verbazingwekkende resultaten.  Hier komen wij aan bod.  Welkom bij MOBINET. 

Copywriting

Diepgaande research en teksten op maat: onze tekstschrijvers verdiepen zich in uw sector en leveren snel een tekst die uw onderneming correct en aantrekkelijk profileert. Terwijl u verder onderneemt, zorgen onze SEO copywriters voor de juiste inhoud, die bezoekers interesseert en aanzet tot handelen. 

Uiteraard maakt ook doelgerichte optimalisatie voor zoekmachines (SEO) deel uit van onze copywriting. Hierdoor zijn de teksten van MOBINET niet alleen heerlijk om lezen, maar ook gericht op hoge zoekresultaten. Wenst U nog meer in de kijker te staan? Dan kan U aanvullend ook beroep doen op campagnes bij Google Adwords.

Domeinnaam en hosting

Een .be-domeinnaam is standaard inbegrepen in het MOBINET aanbod. Een extra domeinnaam kan door ons team ten allen tijde direct aangemaakt worden, tegen aantrekkelijke voorwaarden.
MOBINET geeft kosteloos advies bij het kiezen van de juiste domeinnaam, rekening houdend met zoekmachineoptimalisatie.

Wenst u uw bezoekersaantal op een gerichte, budgetvriendelijke manier uit te breiden (extra domeinnamen, landingspagina, e-mailadres, pagina’s voor SEO-optimalisatie of campagnes, ...)?  

U kan steeds rekenen op ons advies en onze expertise.

E-mail

Bij een professionele website hoort uiteraard ook een e-mailadres op basis van uw eigen domeinnaam. Zo maakt u een professionele indruk. Dankzij een efficiënte spamfilter en antivirus blijft uw mailbox steeds vrij voor de e-mails die er echt toe doen.

Of u nu werkt met een e-mailprogramma op uw computer of telefoon, u kan steeds professioneel e-mailen vanop elk toestel.

Een .be e-mailadres is standaard inbegrepen in het MOBINET aanbod.  Een bijkomend e-mailadres kan steeds aangemaakt worden, tegen aantrekkelijke voorwaarden.